Evo kako da nosite pončo ove jeseni! (FOTO)
Ilustracija

Privlačan modni detalj

Evo kako da nosite pončo ove jeseni! (FOTO)

Pončo je definitivno ultimativni komad hladne sezone koji će vladati svim trendi boho stajlinzima, te nas grijati tokom jesenjih mjeseci i svojim šarama uljepšati tmurne dane pred nama.

Ovaj estetski privlačan i praktičan odjevni komad korene vuče još iz tradicionalne odjeće. Pončo su nosili pripadnici domorodačkog američkog stanovištva, a na španskom jeziku označava deku ili vuneni materijal čija je namjena da zagrije onoga koji ga nosi i zaštiti od vremenskih nepogoda.

Ove sezone pončo je ponovno postao hit povratkom šezdesetih godina i hipi stila u preobličenom, boho stilskom izričaju koji je doslovno pokorio uličnu modu.

Pončo će fenomenalno odgovarati svima koji cijene udobnost, te vole da se utople kada dani zahladne.

Foto: Profimedia

Na raspolaganu su vam oni sa resicama, u jesenjim nijansama i etno šarama, a ništa manje zanimljii nisu ni jednobojni. Možete da ih kombinujete sa dubokim ili plitkim čizmama, a lijepo idu i uz štikle.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izvor: Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.