Aplikacija koju morate probati: Instagram predstavio Boomerang

Hit u najavi

Aplikacija koju morate probati: Instagram predstavio Boomerang

Instagram, društvena mreža za razmjenu fotografija, nedavno je lansirala aplikaciju Boomerang za pretvaranje fotografija u videozapis.

U pitanju je vrlo jednostavna aplikacija gdje pomoću pet fotografija formirate kratak videozapis koji nakon završetka prikazivanja vraća video unazad, a zatim ga ponovo pušta u prvobitnom obilku i tako ukrug. Tvorci aplikacije ističu da Boomerang videozapisi nisu GIF-ovi, niti Vine video klipovi. 

Svaki Boomerang video lako može biti podijeljen na društvenim mrežama poput Facebook-a ili Twitter-a, a dobra vijest je da vam za njeno korišćenje nije potreban Instagram nalog. 

Korišćenje aplikacije izuzetno je lako, s obzirom na to da posjeduje samo dva tastera – jedan za upravljanje kamerom, a drugi za snimanje. 

Snimak u trajanju od četiri sekunde skladišti se direktno u memoriju telefona, odakle ga je moguće proslijediti  na društvene mreže, chat programe itd.

Video možete pogledati OVDJE

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.