5 najboljih vježbi koje će vas riješiti celulita (VIDEO)
Ilustracija

Probajte

5 najboljih vježbi koje će vas riješiti celulita (VIDEO)

Kažite zbogom celulitu i mlitavim nogama...

Baš kao i akne i masna kosa, i celulit je jedan od onih neprijatelja ženskog tijela koji se pojave totalno nenajavljeno i neželjeno na našim tijelima. Jedna od najgorih stvari u vezi celulita (kao i svih ostalih problema) jeste činjenica da teško možemo da ga se riješimo. I dok se celulit nikad ne može eliminisati do kraja, postoje vježbe koje možete raditi kako biste učvrstili i podigli problematično područje tijela i izgladili neugodne rupice. 

U nastavku vam donosimo 5 jednostavnih vježbi koje možete raditi i sami kod kuće, sa jako malo (ili bez) opreme, a najbolje su za borbu protiv celulita. Ako želite da naučite kako da izvodite svaku vježbu, pogledajte sljedeće video klipove...

 

Iskorak

 

 

 

Most

 

 

 

Čučnjevi sa podizanjem nogu

 

 

 

Sklek sa podizanjem noge

 

 

 

Boks

 

 

 
Wall.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.