Retro trend ove jeseni: Jakne od prevrnute kože
ilustracija

Ovu vrstu kože možete da kombinujete sa svim materijalima

Retro trend ove jeseni: Jakne od prevrnute kože

Ništa ne podsjeća na modu sedamdesetih kao prevrnuta koža, a ovaj retro trend je ove sezone imperativ u jesenjim danima.

S odjećom od velura ne možete da pogriješite, čak i ako ste našli u ormaru i odlučili da nosite staru maminu ili bakinu jaknu klasično skrojenu. 

Jakne od prevrnute kože su prijatne, lijepe i mame na dodir, a pored crne boje aktuelne su i sve nijanse braon, kao i ljubičasta, pink, crvena, narandžasta, žuta, tamno zelena, teget. Ovaj trend možete da ispratite i kroz čizme ili cipele od antilopa, koje će osvježiti svakodnevne kombinacije. 

08620x0

Ovu vrstu kože možete da kombinujete sa svim materijalima, najbolje sa odjećom od mekog pamuka, vune i svile. Kaput od velura u pastelnoj boji se sjajno uklapa uz uske farmerke i patike, a možete da ga nosite i u svečanim prilikama, kada posebno dolazi do izražaja. 

Haljine i mini suknje od velura u kombinaciji sa trendi dubokim čizmama su idealne za jesenje dane, uz dodatak grilonki i u kombinaciji sa toplim pletenim džemperima. Zanimljivi detalji, kao što je dugmad na sredini suknje, vizuelno izdužuju figuru.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.