Šest razloga da odete na šišanje kose
Foto: Thinkstock

Savjeti

Šest razloga da odete na šišanje kose

Šišanje kose iskoristite da napravite promjenu u svom izgledu- vaš novi stajling je vaš novi ukras i zato:

- Šišanjem kose dobijete utisak da ste sebi nešto lijepo priuštili (ako ste dobro ošišani) i kao da ste nešto novo kupili. 

- Zbog svježe ošišane i promijenjene kose vam kolege kažu da ste se promijenili i osvježili, a koleginice kažu "pih", a vi: 

- Možete da uživate u novom osjećaju za svoju kosu i da se pohvalite kako ste nešto novo čuli u frizerskom salonu, a što nije iz „rijaliti“ sfere već iz svijeta mode i frizura pri čemu: 

- Ošišana kosa dopušta da se lakše oblikuje i štedi vam snagu i vrijeme. 

- Ako ništa drugo šišanjem kose ćete se riješiti propalih krajeva, pa ćete imati manje posla oko pranja kose i raščešljavanja (ali ovo bi trebao da bude posljednji motiv za odlazak kod frizera). 

Miloš Fijatović,
frizerski salon “Fijatović”

(Superžena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.