Mjesečna pretplata: Deset dolara za YouTube bez reklama

Mjesečna pretplata: Deset dolara za YouTube bez reklama

Google bi uskoro trebao zvanično predstaviti pretplatnički videoservis na YouTubeu.

Kako prenosi Anadolija pisanje američkih medija, izgleda da će se to konačno desiti narednih dana.

Premium pretplatnički model koji će ponuditi YouTube uključuje pregled videosadržaja oslobođenog od reklama, kao i mogućnost preuzimanja videosnimaka za offline pregled.

Očekuje se da će pretplata za ovaj YouTube servis koštati oko 10 dolara mjesečno.

U kompaniji Google očekuju da će ovako popularna cijena navesti veliki broj osoba da počnu plaćati pretplatu za YouTube kako bi se tokom pregleda videa oslobodili ponekad iritantnih reklama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.