Gumene čizme idealan modni dodatak za kišu (FOTO)
Ilustracija

Morate ih imati

Gumene čizme idealan modni dodatak za kišu (FOTO)

Nekada su bile samo dio radne uniforme, a danas bez njih ne može ni da se zamisli modna scena. Gumene čizme postale su omiljene i zato što se odlično uklapaju u različite odjevne varijante.

Stari modeli "gumenjaka" su davno prevaziđeni, sada su u većini kolekcija zastupljene u vedrim bojama i maštovitim dezenima.

Što se tiče dužine, u trendu su kratke, kao i čizme do koljena, najbolje je da ih birate prema odjeći koju najčešće nosite.

Osim što su odlična zaštita od dosadne kiše, idealan su modni dodatak koji vam omogućava da maksimalno izrazite svoj stil. Naročito ako se opredijelite za modele u popularnim jarkim bojama i upečatljivim motivima.(Nezavisne)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.