Oblikujte noge jednostavnim vježbama sa stolicom (VIDEO)
Ilustracija

Počnite odmah

Oblikujte noge jednostavnim vježbama sa stolicom (VIDEO)

Fizička aktivnost je bitna za zdrav život i lijepo oblikovano tijelo. Ukoliko nemate dovoljno vremena i ne volite previše komplikovane vježbe, probajte ove vježbe i sigurno će vam se dopasti.

Kako je vrijeme sve hladnije, sigurno vas mrzi da se spremate i idete do teretane, ali to ne znači da bi trebalo da se odreknete fizičke aktivnosti. Pokušajte vježbe kod kuće koje mogu biti veoma efikasne i daleko praktičnije.

Za ovaj jednostavan trening potrebna vam je samo stolica.

Ovim vježbama ćete oblikovati duge i vretenaste noge i bedra. 

Probajte ovaj video tutorijal i nećete se pokajati, jer je njegova učinkovitost vidljiva na prelijepoj instruktorki.

 
Dnevno.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.