Ovih 10 šalova obogatiće svaku odjevnu kombinaciju!
Ilustracija

Moderan detalj

Ovih 10 šalova obogatiće svaku odjevnu kombinaciju!

Ukoliko želite da ove sezone ponesete neki praktičan i moderan detalj koji će baš svaku kombinaciju osvježiti nemamo boljeg prijedloga od šalova.

Za razilku od prethodnih sezona gdje je šal služio samo kao dekoracija, sada su dizajneri osmislili nešto dosta praktičnije.

Oversize šalovi mogu poslužiti i kao ogrtač ili pončo su sjajan način da se ugrijete u hladnim danima ili jednostavnu kombinaciju nadogradite nekim upečatljivim detaljom.

Bez obzira da li ste krenuli u običnu šetnju ili izlazak uz jedan oversize šal ne možete pogriješiti!

Za nešto tradicionalnije dame, izdvojili smo i klasične modele vunenih šaolova koji su ipak najbolji saveznik protiv hladnoće.

Zavirite u fotografije i pronađite svoj omiljeni dizajn! (Nezavisne novine)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.