Svečano otvoren osamnaesti Sajam automobila

Danas

Svečano otvoren osamnaesti Sajam automobila

Jedna od najatraktivnijih sajamskih manifestacja, Sajam automobila, osamnaesti put po redu, svečano je otvoren danas na Jadranskom sajmu.

Posjetioci  Sajma među prvima će se upoznati i imati šansu da kupe neke od najnovijih modela automobila na evropskom i svjetskom tržištu. 

Direktor Jadranskog sajma doc. dr Rajko Bujković  pozdravljajući prisutne, a posebno ambasadora Bugarske Nj.E. Mladena Petrofa Červenjakova i predsjedika opštine Budva dr Srđu Popovića, izrazio je  zadovoljstvo ponudom  i dometima ovogodišnjeg  Sajma automobila,  jer je opsegom i kvalitetom ponude  i načinom prezentacije ispunio očekivanja u odnosu na tržišna kretanja.

„Sajamska manifestacija automomobila  bila je, sada  je  i biće koordiniranoi tržište koje zahtijeva znčajan napor samih izlagača. Pritisak i konkurenciju mogu izdržati samo oni koji su spremni dati zaista najbolju ponudu. Vjerujem da su naši izlagači ove godine uradili iskorak prema tržištu, i da su spremni da ponude najbolje uslove za kupce. Takođe vjerujem da će kupci nagradraditi ovakav postupak i odnps prema tržištu i želim i jednim i drugima uspjeh u ostvarenju svojih ciljeva“- kazao jeu pozdravnom govoru direktor  Bujković.

Svečano otvarajući Osamnaesti sajam automobila, predsjednik opštine Budva dr Srđa Popović ukazao je na posebnu priliku da otvara jednu veliku i značajnu manifestaciju u orgaizaciji Jadranskog sajma.

„Jadranski sajam je preduzeće koje je od svog osnivanja  sinonom za vrijedne i uzorne domaćine i odlične poslovne rezultae.Prateći privredne tokove, razvijao je svoju djelatnost u zemlji i inostranstvu, mijenjao se i napredovao, ali ono što je konstanta u njegovom radu je manifestacija koja nas je i danas okupila“ - istakao je.

Kao prvi čovjek Opštine Budva,  čiju privrednu i turističku ponudu uveliko predstavlja i upotpunjuje Jadranski sajam, predsjednik Popović je i budućnost ovog preduzeća vidio kao značajnog subjekta i partnera domaće i strane privrede.

„Na tom putu želim puno uspjeha u radu, uz zahvalnost na organizaciji ove prestžne izložbe, koju sa zadovoljstvom prepuštam privrednicima i posjetiocima“ – kazao je predsjednik Popović.

Osamnaesti sjajam automobila će do 11. oktobra biti  otvoren za  posjetioce i potencijalne kupce.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.