Moderni načini da nosite gležnjače ove jeseni (FOTO)
Ilustracija

Savjeti

Moderni načini da nosite gležnjače ove jeseni (FOTO)

Najveće svjetsko otkriće od Kolumba nije avokado, puter od kikirikija, let na Mjesec, voda na Marsu. Ne, ne, to su čizme.

Zapravo tokom hladnih mjeseci, neće vam trebati ni voda sa Marsa, vjerovatno da nećete odletjeti na Mjesec, ali su vam čizme svakako neophodne. Mi obožavamo obuću, visoke potpetice, tijesne visoke čizme, patike, ali polu-čizme i gležnjače su stavka koja se nosi obično od ponedjeljka do nedjelje, od sumraka do svitanja. 

Danas vam predstavljamo jednostavne načine da nosite čizme tokom cijele godine i izbjegnete modnu dosadu. Čizme možete nositi sa mini suknjama, na golim nogama, helankama, sa kratkim pantalonama, mini haljinama. Koji god stil da odaberete, ćizme sa stiletto potepticom, sa četvrtastom petom u stilu sedamdesetih ili uživate u kaubojskom stilu, izgledaćete sjajno. 

Tokom jesenje sezone je najljepše da izgled završite kaputom sa dugom dlakom. Slojevitost je fantastičan način zapravo da uradite ovaj stil. Za vikend možete da odaberete mini suknju sa ležernom košuljom i par ravnih čizama ili čizme sa kvadratnom potpeticom. Za večeri, mini haljina sa dugim rukavima i par stiletto čizama sa elegantnim kaputom na vrhu. 

Gležnjače se ove sezone nose sa haljinama i suknjam midi dužine. Razmislite o Fashion Week sofisticiranosti. Ono što možda zvuči kao ne-ne u smislu stila, uzrok čudne dužine, je zapravo prilično šik način da nosite čizme do skočnog zgloba. Kako? Razmislite o midi dužini suknje ili plisiranoj haljini iz 70.-ih, olovka suknji, čak i širokim kratkim pantalonama. Nemojte reći “ne” na ovo dok ne probate. To je sve o proporciji i vizuelnom izgledu, pa ako osjetite da vaše noge izgledaju skraćeno morate izabrati čizme sa visokim potpeticama. 

Čizme takođe možete nositi sa dugim pantalonama, a uske farmerke i dalje imaju tendenciju da izgledaju najbolje sa gležnjačama, jer ih možete nositi ušuškane. Kupirane pantalone takođe izgledaju nevjerovatno sa stiletto čizmama i kaputom koji visi sa ramena. 

Gležnjače i goli, otkriveni zglobovi su najveći trend sezone. Bez obzira na to koliko je hladno, bez obzira gdje idete, bez obzira da li nosite uske ili kupirane pantalone za posao, ovo je najjednostavniji, ali najsofisticiraniji način da nosite gležnjače. Takođe, pokazati malo kože nije na odmet, a zimi su zglobovi vjerovatno jedini dio tijela sa kojim možemo da se razmećemo. (Grazia.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.