Kako da proširite kožne cipele
Ilustracija

Savjeti

Kako da proširite kožne cipele

Ako ste kupili kožne cipele koje su vam malo tijesne evo nekoliko savjeta kako da ih proširite.

Kožne cipele možete brzo da omekšate i proširite pomoću fena za kosu. Potrebno je da ih dobro zagrejete nekoliko minuta i kada osjetite pod prstima da je koža postala mekša, napunite ih debelim čarapama. Možete i da obujete debele čarape, a potom uđete u cipele i šetate po kući, dok se koža sasvim ne ohladi, prenose "Novosti".

Efikasan je i sistem hlađenja. Kese za zamrzivač napunite vodom, dobro zatvorite i stavite u tijesne cipele. Potom ih obmotajte u platno i sa sve kesama u njima stavite u zamrzivač, držite ih najmanje nekoliko časova. Za to vrijeme će se kese zalediti, a led će raširiti cipelu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.