Ova tri načina šminkanja su apsolutni hit ove jeseni
Ilustracija

Zablistajte u punom sjaju

Ova tri načina šminkanja su apsolutni hit ove jeseni

Pored promjene vremena i opalog lišća, jesen će nam sa sobom donijeti i pregršt novih trendova u šminkanju. Kako bi ovo godišnje doba ispratili kako dolikuje, promjene u načinu šminkanja biće neophodne. Nekoliko trendova će biti apsolutno neizostavnih ove godine.

METALIK SJENKE 

Ove sjenke se u upotrebu vraćaju na "velika vrata". Pored toga što odlično pristaju svakom tenu i boji očiju, podjednako su dobre i za dnevnu šminku, kao i za večernje izlaske. 

DEFINISANE OBRVE 

One su pre svega odraz mladosti i zdravlja. Ovakav izgled ćete najlakše postići koristeći odgovarajuću olovku kojom ćete podebljati svoje prirodne obrve, a zatim ih raščešljati kako biste im dali što prirodniji izgled.

USNE BOJE VINA 

Kao i protekle godine i ove će "modre" usne biti nezaobilazne. Kako jesen zamijeni ljeto, tako na scenu stupaju boja vina, malina, višanja ... Ali dobro pazite ukoliko se odlučite za ovu varijantu, oči moraju biti nešto svedenije našminkane.

Srbija danas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.