Džudisti bjelopoljskog Favorita osvojili pregršt medalja

U Rožajama

Džudisti bjelopoljskog Favorita osvojili pregršt medalja

Džudisti bjelopoljskog Favorita osvojili su čak 21. medalju na XX Internacionalnom turniru koji je prošlog vikenda održan u Rožajama. Zlatna odličja pripala su Lazaru Smoloviću, Sofijanu Duroviću, Alminu Ljuškoviću i Aniti Zejnilović. Uz to Ljušković je proglašen za najboljeg takmičara u konkurenciji mlađih pionira, a u ukupnom plasmanu Favorit je zauzeo četvrto mjesto.

" Od ukupno 260 takmičara naši iz favorita su bili u ukupnom plasmanu četvrti i osvojili su 21. medalju raznog sjaja", saopštila je Mirijana Camić sekretar kluba.

Kako ističe kao i do sada ekipu je predvodio trener Enes Camić

Medalje su osvojili: Sofijan Durović, Madoks Durović, Lionid Troj Durović, Brandon Durović, Lazar Smolović, Tarik Dobardžić, Ilijas Dobardžić Amar Dobardžić, Anita Zejnilović, Žade Zejnilović, Alen Zejnilović, Dženana Džogović, kao i njena sestra Hana, Ibrahim Avdić, Almin Ljušković, Tarik Hadžajlić, Amina Hot, Miomir Varagić, Bajram Idrizović, Zeko Hasanović i Rijad Kasumović.

Zlatne su osvojili: Sofijan Durović, Lazar Smolović, Almin Ljušković i Anita Zejnilovoić.

" U sljedećem periodu nas očekuje kup Nikšića koji se održava 11.oktobra u organizaciji, džudo klub "Onogost" iz Nikšića, kao i državno prvenstvo za mlađe poletarce", kazala je Camić.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.