Kako sam izliječila tumor na materici: Žena (56) otkrila moćnu smjesu od tri sastojka! (RECEPT)
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Lijek je u prirodi

Kako sam izliječila tumor na materici: Žena (56) otkrila moćnu smjesu od tri sastojka! (RECEPT)

Ženi po imenu Veselina Stević otkriven je miom (tumor) na materici.

Nakon pregleda i prognoza ljekara, ona je odlučila da pokuša da se izliječi prirodnim putem.

Čula je za prirodni lijek od aloje vere, pa je odlučila da je ništa ne košta da ga primjenjuje neko vrijeme i vidi šta će se dogoditi.

Nakon nekog vremena, ponovo je otišla na pregled i ostala u čudu.

"Poslije upotrebe alojinog soka, miomi su potpuno nestali", tvrdi žena.

Riječ je o smjesi od tri sastojka, koji treba uzimati tri puta dnevno po jednu kašiku, pola sata nakon obroka.

"Za liječenje onkoloških bolesnika kojima je potrebna pojačana ishrana sa mnogo vitamina, preporučujem smjesu od 100 g soka od aloje, pomiješanog sa 500 g mljevenih oraha i 300 g prirodnog meda", otkiva Veselina, a prenosi Stil.

Smjesu treba čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Inače, aloje vera poznata je kao lijek još od davnina, a zabilježeno je da su je u medicinske svrhe koristili čak i Kleopatra, Aristotel, Aleksandar Veliki i kralj Solomon.

Poznata je i misao Kristofera Kolumba:

Postoje četiri biljke koje su neophodne čovjeku: pšenica, grožđe, masline i aloe vera. Prva hrani, druga pruža radost srcu, treća pruža harmoniju, a četvrta čovjeka čini zdravim."

U Indiji se ova moćna biljka koristi još od prije 5.000 godina, jer se vjeruje da pomaže u liječenju tuberkuloze, astme, čira na želucu, reumatizma, svih bolesti ženskih reproduktivnih organa, pa čak i raka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.