Boli vas grlo? Ovaj sirup će riješiti problem za samo četiri sata

Bez panike

Boli vas grlo? Ovaj sirup će riješiti problem za samo četiri sata

Sezona prehlada i virusa, nažalost polako počinje da hvata zalet, a bolno grlo je veoma čest simptom.

Vaši preci imaju različita iskustva u liječenju raznih bolesti koje su vrebale kroz istoriju, i to u vrijeme kada apoteke i ljekovi nisu bili dostupni svima. Ovaj lijek navodno vam može pomoći da izliječite bolno grlo i upalu krajnika za samo četiri sata, prenosi Ženablic.

Sastojci koji će vam biti potrebni su sljedeći:

- 250 ml vode

- 80 g mljevenog kima

- 1 kašika sirćeta

Kim sameljite u mlinu za kafu. Sipajte 200 ml vode u lonče, dodajte kim i stavite na ringlu da provri. Ostavite da vri na slabijoj vatri oko 15 minuta. Trebalo bi da dobijete gustu lepljivu smjesu. Tada dodajte još 50 ml vode i sačekajte da još jednom provri. Sklonite sa ringle, ostavite da se prohladi, pa dodajte sirće.

Uzimajte po jednu kašiku na svakih pola sata. Nakon dva sata trebalo bi da osjetite znatno olakšanje, a nakon četiri više uopšte ne bi trebalo da vas boli.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.