Ovu frizuru izbjegavajte ako nećete da oćelavite
Ilustracija

Muškarci oprez

Ovu frizuru izbjegavajte ako nećete da oćelavite

Nije rijetkost da muškarci imaju dugu kosu. Mnogima odlično stoji i zbog toga taj stil "furaju" što duže. Međutim, ukoliko imaju naviku da kosu vezuju rizikuju da oćelave.

Da nije lako imati dugu kosu, potvrdiće vam i žene i muškarci. Njegovanje vlasi u tom slučaju iziskuje više vremena i truda. Zato, kad god nemamo vremena da se posvetimo pravljenju frizure, kosu vežemo u rep ili u punđu.

Da, ne primjećuje se toliko da vam je kosa prljava i masna, ali muškarci zbog toga gube kosu.

Naučnici tvrde da muškarci koji vezuju kosu imaju veće šanse da jednog dana ostanu bez nje. Vezivanje punđe je, tvrde, siguran put ka tome.

Frizura punđa Prele

Foto: Alo

- Minimum dva puta nedjeljno dolaze muškarci kod mene koji se žale da rapidno gube kosu. Kažu da su prvo dobili zaliske u čeonom dijelu, ali kada su vidjeli da počinju kosu da gube na temjenu počeli su da paniče - kaže dermatolog Džordž Saliven, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.