Zvanično predstavljen Volkswagen Passat za 2016. godinu (FOTO)
Ilustracija

U Americi

Zvanično predstavljen Volkswagen Passat za 2016. godinu (FOTO)

Volkswagen je zvanično predstavio Passat za 2016- tu u Americi.

Dizajniran sa poboljšanjima koja rješavaju sve one probleme koje je imao prethodnik, novi Passat posjeduje potpuno nov prednji branik, agresivniji gril, opciono tu su i LED prednja svjetla itd. Sedan verzija posjeduje i redizajniran prtljažnik, a od detalja primjetne su i hromirane lajsne.

2015-6074202016-volkswagen-passat-facelift

Ukoliko Vam ove promjene ne znače mnogo, u tom slučaju Volkswagen je u ponudu uvrstitio i model kodnog imena Passat R-Line, koji posjeduje sportski prednji i zadnji branik, unikatne pragove i zadnji difuzor. Pomenuti model posjeduje 19inčne aluminijumske crne točkove.

2015-6074082016-volkswagen-passat-facelift

Ako pogledamo unutra, enterijer je takođe pretrpio neke od izmjena. Shodno tome tu je i nova instrument tabla, redizajniran volan i materijali visokog kvaliteta.

Ispod haube u ponudi će se naći tri različita modela motora, tj. 1.8 litarski TSI sa četiri cilindra, 2.0 litarski TDI sa četiri cilindra, kao i najjači model od 3.6 litara sa 280 KS.

Automobili.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.