Bjelopoljka Anđela Marković predstavlja Crnu Goru na izboru
Anđela Marković

U Turskoj

Bjelopoljka Anđela Marković predstavlja Crnu Goru na izboru "Kraljice Evroazije"

Bjelopoljka An­đe­la Mar­ko­vić koja živi u Kotoru, pred­sta­vlja­će Cr­nu Go­ru na iz­bo­ru lje­po­ti­ca ,,Qu­e­en of Eura­sia'' u Tur­skoj.

Iz­bor će bi­ti odr­žan od 1. do 11. ok­to­bra i na nje­mu će se po­ja­vi­ti pre­ko 60 ze­ma­lja iz ci­je­log svi­je­ta.

"Pro­gram sa­mog tak­mi­če­nja, pre­ma nje­nim ri­je­či­ma, za ovih ne­dje­lju da­na bi­će ja­ko bo­gat. Tur­ci su po­zna­ti po do­broj or­ga­ni­za­ci­ji tak­mi­če­nja za lje­po­tu, pa su i ovog pu­ta pri­pre­mi­li bo­gat pro­gram za ovo tak­mi­če­nje. Ta­ko da će bi­ti ja­ko uz­bu­dlji­vo" - ka­že ona i do­da­je da ima ve­li­ku po­dr­šku od po­ro­di­ce, pri­ja­te­lja, kao i od gra­do­na­čel­ni­ka Bi­je­log Po­lja Alek­san­dra Žu­ri­ća.

"Kao i na sva­kom iz­bo­ru na ko­jem sam bi­la do sa­da, i na ovom ću se po­ja­vi­ti sa ha­lji­na­ma ko­je sam sa­ma kre­i­ra­la. Po­tru­di­ću se da dam sve od se­be, da bu­dem za­pa­že­na, da skre­nem pa­žnju na uče­šće Cr­ne Go­re, da is­ko­ri­stim šan­su ko­ja mi se pru­ža i da ti­me do­bi­jem no­ve an­ga­žma­ne" - po­ru­ču­je Anđe­la.

Li­je­pa Bje­lo­polj­ka je već pri­je dva mje­se­ca iza­bra­na za "Kra­lji­cu Evro­pe" u Grč­koj i ti­me po­ka­za­la da Cr­no­gor­ke pa­ri­ra­ju naj­ljep­ši­ma na svi­je­tu. 

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.