HOROR:Djevojka snimila paranormalne aktivnosti u svom domu

Planira da se seli

HOROR:Djevojka snimila paranormalne aktivnosti u svom domu

Aši Marfi zabilježila je paranormalne aktivnosti u svom domu u Irskoj.

Naime, duh koji opsjeda njenu kuću pomjera stvari i pravi buku. Ona je postavila video uz komentar: “Imamo nezvanog gosta u kući”. 


Na snimku se može vidjeti da se ljulja luster i da se otvaraju vratanca na radnom dijelu u kuhinji. 

Vlasnica kuće je dodala da je situacija postala nepodnošljiva i da planira da se preseli. 

Komentari na njenom video-klipu su razni. Neki su se našalili da može da napravi žurku za Noć vještica, ali komentar koji je najviše privukao pažnju napisao je jedan korisnik naglašavajući da je duh besan, jer mu se ne sviđa muzika u stanu.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.