Ovo je najtraženiji sportski automobil na svijetu među ženskom populacijom (VIDEO)(FOTO)
Ilustracija

Novi Ford "Mustang"

Ovo je najtraženiji sportski automobil na svijetu među ženskom populacijom (VIDEO)(FOTO)

Šta mislite, koji automobil je u pitanju?

Novi Ford "Mustang" je prema najnovijim rezultatima najprodavaniji sportskiautomobil na svijetu, a pokazalo se da je takođe i najtraženiji sportski automobil među ženskom populacijom u SAD.

Globalna prodaja "Mustanga" je u prvoj polovini godine iznosila 76,124 primeraka, a prodaja među ženskom populacijom je u odnosu na prošlu godinu skočila za čak 40 procenata čime je "Mustang" osvojio čak 36 procenata cjelokupnog tržišta sportskih automobila koje kupuje pripadnice ljepšeg pola.

Analitičar Fordove prodaje u SAD, Erik Merkl je rekao da dame obično biraju ekonomičniji 4-cilindrični EcoBoost motor dok muškarci preferiraju moćnije V6 i V8 agregate, a zanimljivo je da su kabrioleti popularniji među ženama.

Dnevno.rs

 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.