Ulcinjanka otputovala u Toronto: Nadam se da ću dostojno predstaviti Crnu Goru
Rajmonda Cuković

Mis Glob

Ulcinjanka otputovala u Toronto: Nadam se da ću dostojno predstaviti Crnu Goru

Ulcinjanka Rajmonda Cuković juče je otputovala u Toronto, gdje će 8. oktobra učestvovati na takmičenju Mis Glob, u konkurenciji od 52 djevojke iz cijelog svijeta. Takmičenje će ove godine biti održano u Kanadi, zemlji koja se, kako organizatori kažu na zvaničnom sajtu, "sastoji iz mnogo nacija i kultura koje rade kako bi izgradile mostove među ljudima". Organizator takmičenja Miss Globe je albanska Deliart asocijacija, koja je i zvanični organizator albanskog izbora za mis na kome je Rajmonda osvojila titulu druge pratilje.

Rajmonda ima 22 godine, a manekenstvom se bavi od svoje 18.

"Tada sam počela da radim revije, ali nisam se aktivno bavila manekenstvom. Posljednje dvije godine sam ozbiljno u tim vodama", kaže ona za “Vijesti” i dodaje:

"Manekenstvom sam prvenstveno počela da se bavim iz hobija i tada to nisam ozbiljno shvatala jer mi je obrazovanje bilo na prvom mjestu. Međutim, to je sve prešlo na viši nivo kada sam počela da dobijam brojne ponude kako iz okolnih država, tako i iz inostranstva", priča Cukovićeva. Na pisti takmičenja koje postoji već dugi niz godina, naći će se, prije svega, zato što je osvojila lentu druge pratilje na Izboru za mis Albanije.

"Da, zato mi je jedan od glavnih organizatora ove manifestacije, u saradnji sa Opštinom Ulcinj, omogućio da baš ja na ovako prestižnom takmičenju predstavljam našu Crnu Goru. Bila mi je čast i zadovoljstvo da prihvatim ovu ponudu", priča ova Ulcinjanka, koju u Torontu očekuju brojne obaveze, ali i zadovoljstva.

Djevojke će imati priliku da posjete Nijagarine vodopade i čuveni park Skarboro Blufs, da idu u brojne obilaske grada i šopinge. Finale takmičenja biće održano u Rouz teatru. Rajmonda od izbora očekuje mnogo.

Rajmonda Cuković
Foto: Facebook

"Ovo takmičenje za mene predstavlja novo iskustvo, nova poznanstva i veliku odskočnu dasku za moju karijeru. Sama činjenica da učestvujem na takmičenju sa više od 50 djevojaka iz cijelog svijeta, za mene predstavlja i veliki izazov", priznaje Cukovićeva i opisuje program takmičenja Mis Glob i svoja očekivanja.

"Program je raznovrstan. Imaćemo brojna slikanja, i to u nacionalnim nošnjama, kao i priliku da posjetimo neka značajna mjesta Kanade. Prvenstveno se  nadam  da neću iznevjeriti ljude koji su mi omogućili da učestvujem na ovom značajnom takmičenju i da ću dostojno predstaviti Crnu Goru i moj grad Ulcinj", kaže Rajmonda, koja je do sada imala priliku da snima reklame za brojne kampanje, da učestvuje na raznim modnim revijama, kao i na takmičenjima ljepote.

"Kako vrijeme prolazi, sve ozbiljnije gledam na to i  nadam  se da ću poslije ovog takmičenja steći iskustvo i imati priliku da učestvujem na nekim budućim manifestacijama. Crnogorska modne scena je dosta napredovala, a sve djevojke koje se bave ovim poslom u Crnoj Gori imaju zadatak da je još više unaprijede. Takav je slučaj i sa mnom", zaključuje ljepotica iz Ulcinja.

Izvor: Vijesti.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.