Nikad ne biste rekli da je ova žena na izmaku pete decenije (VIDEO)

Izgleda mlađe od djevojaka

Nikad ne biste rekli da je ova žena na izmaku pete decenije (VIDEO)

Jung Da Jeon je u Južnoj Koreji poznata pod nadimkom "mama sa zapanjućom figurom". Njeno tijelo nije jedini detalj koji zbunjuje, jer kada joj pogledate lice shvatićete da izgleda mlađe od mnogih mladih djevojaka koje srećete na ulici.

Jung nije oduvek izgledala ovako dobro. Godine 2003. posle dvije trudnoće, imala je 70 kilograma i izgledala je kao prosječna domaćica. Jednog dana se probudila i riješila da uradi nešto povodom svog izgleda i kilaže, a pri tom nije mislila na izbjegavanje ogledala, već na ozbiljne treninge i promjenu ishrane.

Za "Wall Street Journal" je rekla da su joj osnovni motiv bili bolovi u leđima, a da je savršena figura bila samo sporedni efekat. Uspjela je da smrša 20 kilograma za tri mjeseca, a pošto je na društvene mreže postavila nekoliko svojih fotografija, ova ambiciozna mama je pokrenula nešto što je u Južnoj Koreji postalo poznato kao  "momjang sindrom”. Domaćice iz cijele zemlje su slijedile njen primjer i počele da vježbaju pokušavajući da dostignu oblik njenog savršenog tijela.

Izjava Miss Italije senzacija na internetu (VIDEO)

Prije nego što je postala svjesna šta se dešava, Jung Da Jeon je redovno gostovala na televizijama, počela je da izdaje knjige i video tutorijale, a na kraju je izgradila svoje lično fitnes carstvo. 

10360402618745428238580470733733383836319n
24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.