Internet oduševljen: Ovaj deda savjetuje kako cijepati drva (VIDEO)
Foto: Screenshot

Hit video

Internet oduševljen: Ovaj deda savjetuje kako cijepati drva (VIDEO)

Video o tome kako cijepati drva od juna mjeseca ove godine na YouTubeu je do sada skupio više od milion i 500 hiljada pregleda.

Naime, jedan deda, imena Brad, postao je zvijezda na YouTube kanalu, na kojem je podijelio svoj hit trik kako drva iscijepati što lakše.

Javnost je, sudeći po komentarima, oduševljena. Cijepanje drva posebno je zahtijevan fizički napor, ali je cijepanje drva sa savjetima dede Breda je mnogo lakše. 

Uvjerite se sami zašto je ovaj video hit na internetu: 

Avaz

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.