Kakva tašna vam je potrebna?
Ilustracija

Saznajte

Kakva tašna vam je potrebna?

Ukoliko ne možete da zamislite najmanje pet prilika i kombinacija uz koje ćete je nositi, onda nije vrijedna kupovine, tvrde stilisti.

Prije nego što "odlijepite" na neku fenomenalnu tašnu i potrčite da je kupite, zapitajte se da li vam je zaista potrebna. Ukoliko ne možete da zamislite najmanje pet prilika i kombinacija uz koje ćete je nositi, onda nije vrijedna kupovine, tvrde stilisti. Tašnu bi trebalo da kupujete samo ako vam je zaista potrebna, a ne samo zato što vam se svidjela.

Ako tražite modni dodatak koji će "podići" vaš cjelokupan izgled, izaberite manji model kako biste izbjegli prekrivanje odjeće, kao i neobične detalje koji privlače pažnju.
Ukoliko vam je potrebna tašna za posao, školu ili fakultet, birajte velike modele s dovoljno prostora za šminku, maramice, mobilni, novčanik, rokovnik i dr. Izbjegavajte komplikovane kopče i ukrase jer tašna za svaki dan treba da bude jednostavna i praktična.
Umjesto da "padate" na tašne koje super izgledaju, radije kupite nekoliko modela u neutralnim tonovima poput crne, smeđe, bež ili bijele koje idu uz svaki stil a izgledaju vrlo šik, prenosi Superžena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.