Izašla iz automobila u pokretu i napravila haos (VIDEO)
Foto: Screenshot

Bizarna scena iz saobraćaja

Izašla iz automobila u pokretu i napravila haos (VIDEO)

Ako su možda do sada Rusi bili šampioni po bizarnim scenama iz saobraćaja, ovim snimkom Amerikanci su definitivno preuzeli primat!

Kamera postavljena na komandnoj tabli jednog vozača zabilježila je nerealnu scenu u kojoj jedna žena, ničim izazvana, izlazi iz svog automobila u pokretu.

Slučaj je zabilježen u Kaliforniji, kada je jedna pripadnica ljepšeg spola, najvjerovatnije pod dejstvom "stimulativnih sredstava" (jer kako drugačije sve ovo objasniti!?), izazvala pravi haos!

Prvo krivudala i nasumično kočila "svojom" Hyundai Sonatom, da bi potom naglo stala i izašla iz vozila, koje je zatim nastavilo samo da se kreće, prešlo u suprotnu saobraćajnu traku i tamo napravilo totalnu pometnju! 

Avaz

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.