Neuredni paž i lokne su pravi jesenji hit (FOTO)
Ilustracija

Frizure koje će dominirati

Neuredni paž i lokne su pravi jesenji hit (FOTO)

Kako smo ušli u prve dane septembra polako se spremamo pakujemo ljetnje stvari, obuću, lakove za nokte, a mi predlažemo i da razmislite o promjeni frizure.

S obzirom na to da nam uz opuštanje na plaži najbolje pristaju duge, nemirne lokne, tokom jeseni svjetski frizeri predlažu da ih što više skratite. Lokne ostaju, ali kraće i stilizovanije!

Da, dobro ste čule! Kosa do ramena će biti potpuni hit, a pridružuju se bob (paž), dječačka frizura "piksi" i razne varijante loba.

 

 

Neuredni paž sa stepenovima u stilu pop dive Dženifer Lopez nikako ne može da bude loš izbor!

Asimetrični bob kakav nosi Šarliz Teron dominiraće tokom jesenje sezone, a kako biste dodatno osvježili izgled, napravite nekoliko opuštenih talasa.

Nećete pogrešiti ni ako se odlučite za lob frizuru, poput Džesike AlbeOsim što ćete ispratiti trend, ova frizutra će vam se dopasti i zato što spada u jedne od najlakših za održavanje.

Dječačke frizure koje Majli Sajrus obožava godinama unazad, ponovo su se vratile u modu. Malo je stilizujte i spremne ste za lud provod!

Ne brinite, frizeri imaju rješenje i za dame koje ne žele da se odreknu svoje duge kose, zato slobodno ostavite malo dužine, ali se pobrinite da uvijek održavate prefinjene talase, jer će i oni biti hit sezone!

Izvor: Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.