Reakcija ovog dječaka će vam uljepšati dan (VIDEO)
Mališan se nije mogao načuditi prizoru koji je vidio, a koji odrasli uzimaju zdravo za gotovo

Pogledajte

Reakcija ovog dječaka će vam uljepšati dan (VIDEO)

Mališan se nije mogao načuditi prizoru koji je vidio, a koji odrasli uzimaju zdravo za gotovo. Ovaj će vam snimkak sigurno popraviti raspoloženje.

Pritisneš dugme i vrata od garaže se automatski otvore polako. "Velika stvar", reklo bi 99,99 odsto ljudi, ali ne i jedan mališan iz SAD-a, prenosi B92. 

Kada je majka pritisnula dugme, a vrata garaže su počela da se otvaraju, mališan je doslovno "zinuo" i iskolačio oči u čudu. 

Njegovu neprocjenjivo preslatku reakciju roditelju su zabilježili kamerom i podijelili sa svijetom putem Jutjuba. 

Obavezno pogledajte video.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.