Hit na internetu: Urnebes kad svatove pogodi pjesma

VIDEO

Hit na internetu: Urnebes kad svatove pogodi pjesma

Snimak sa svadbenog veselja, kada malobrojni zaostali svatovi naprave urnebes uz pjesmu "Celo selo šmrče belo", postao je pravi hit na Jutjubu. Uz hit DJ Krmka pomahnitalo je i staro i mlado pod šatorom, poskakalo se na stolove, a jedan gost je išao okolo i posipao ljude brašnom.

Snimci su nastali pod svadbarskim šatorom 5. septembra, i to u jednom selu u okolini Gornjeg Milanovca, gdje je dva dana ranije, 3. septembra, u okršaju sa policijom poginuo G.M. koji je u šumi uzgajao marihuanu.

Da li zbog simbolike sa nedavnim događajem, ili jer je stočarsko selo zaglibilo u bijelo, tek svatovi su na ovu pjesmu potpuno "otkinuli". Veseli gosti pjevača su kitili parama, a atmosferi je doprinio muškarac koji je u jednom trenutku goste počeo da posipa brašnom ili šećerom u prahu, kasnije i slamom.  

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.