Glumac Mima Karadžić promoviše članstvo u NATO
Foto:printscreen

Kampanja „Partnerstvo za sigurnu budućnost Crna Gora u NATO“

Glumac Mima Karadžić promoviše članstvo u NATO

Podršku javnoj kampanji za ulazak Crne Gore u NATO dao je i glumac Milutin Mima Karadžić, koji je poručio „da bi odmarao kao čo’ek, bogami moraš da radiš k’o tri čo’eka“.

U sklopu javne kampanje „Partnerstvo za sigurnu budućnost Crna Gora u NATO“ objavljeni novi spotovi u kojima se pojavljuju sportisti, preduzetnici i umjetnici.

Članstvo Crne Gore u NATO promovišu rukometni trener Dragan Adžić, vaterpolista Nikola Janović, predsjednik CTU Žarko Radulović, glumac Milutin Mima Karadžić, pjevačica Milena Vučić.

U dijelu gdje su predstavljeni sportisti, osim Adžića i Janovića, poruke je uputila i rukometašica Radmila Petrović. Dragan Adžić u video spotu kaže da za njega uspjeh znači biti na pravom putu i istrajati na njemu, prenijela je Pobjeda.

“Ja vjerujem da smo na pravom putu i da ćemo istrajnošću i pametnim odlukama stvoriti bolju budućnost za našu djecu”, kaže Adžić.

Podršku javnoj kampanji za ulazak Crne Gore u NATO dao je i glumac Milutin Mima Karadžić, koji je poručio „da bi odmarao kao čo’ek, bogami moraš da radiš k’o tri čo’eka“.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.