Prsluci  se vraćaju u modu, i to na velika vrata
Ilustracija

Trend jeseni

Prsluci se vraćaju u modu, i to na velika vrata

Zahvaljujući trendu sedamdesetih godina 20. vijeka, koji se ove sezone vraća i dominira na polju odjevnih predmeta koji nas štite od hladnoće, veliki broj slavnih modnih kuća u svojoj ponudi ima prsluke, a posebno se ističu dva modela.

Ako još niste proučili pravila modnih trendova koje su za jesen najavili dizajneri, možda će vas iznenaditi da se u modu vraćaju prsluci, i to na velika vrata.

Riječ je o čupavim prslucima, koji će se odlično uklopiti u izbor ljubiteljki boho stila i strogim, dugačkim blejzerima bez rukava.

Udobni, čupavi prsluci dobro će doći u hladnijim danima, a savršeno pristaju uz jednostavnu kombinaciju farmerki sa bijelom majicom s dugim rukavima, lepršavu haljinicu u stilu sedamdesetih, kao i uz deblje, uske haljine srednje dužine, prenosi RTS.

Prije kupovine ovakvog prsluka samo promislite - da li imate jaknu koja će stati ispod njega.

Dugački blejzeri bez rukava djeluju ozbiljno i elegantno, a mogu se kombinovati sa pantalonama, suknjama i haljinama užeg kroja.

Duži modeli bolje stoje visokim pripadnicama ljepšeg pola, dok bi nešto niže djevojke trebalo da biraju modele koji dosežu do polovine butina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.