Stigao je - novi
Novi Reno Megan

Premijera 15. septembra u Frankfurtu

Stigao je - novi "Reno Megan" (VIDEO)(FOTO)

Nakon što su ovih dana na internet iscurele prve slike novog "Megana", Reno više nije imao šta da čeka pa je i zvanično predstavio svoj novitet koji će debitovati naredne nedjelje u Frankfurtu.

Francuska kompanija je saopštila da je njihov kompaktni hečbek 25mm niži od aktuelnog modela uz širi trag točkova za 47 mm na prednjem i 39 mm na zadnjem dijelu.

Međuosovinsko rastojanje je poraslo za 28 mm što bi navodno trebalo da pruži znatno veći prostor za putnike na zadnjem sjedištu. Dizajner eksterijera Frank Le Gal je skratio zadnji dIo i dodao hromirane detalje kako bi se postigao luksuzniji izgled.

Oni koji požele sportskiji "Megan" će moći da se odluče za GT verziju koja će u ponudi biti sa Renault Sport 18-inčnim točkovima, novom Iron Blue farbom, drugačijim prednjim branikom sa većim usisnikom, itd.

Više informacija će biti poznato kako se bude bližila premijera 15. semptembra na Salonu u Frankfurtu.

Pogledajte novi "Reno Megan":

Mojauto.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.