Evo kako nastaju kašmirski šalovi Burberryja (VIDEO)
Ilustracija

Pogledajte

Evo kako nastaju kašmirski šalovi Burberryja (VIDEO)

Prelijepi video koji nam pokazuje kako nastaju Burberry šalovi koji su napravljeni 100% od najfinijeg kašmira u Škotskoj.

Britanski brend Burberry ne duguje slavu samo trenč mantilima već i kašmirskim šalovima s prepoznatljivim šarama. Ove sezone, Burberry upravo u sam fokus prodaje stavlja svoje kašmirske šalove specijalnom edicijom koja je već osvanula na vebsajtu.

Po prvi put, kupci i vjerna klijentela imaju priliku da u potpunosti prilagode šal svojim željama!

To im omogućava Burberry Scarf Bar - dostupan i u buticima, ali i na sajtu - pomoću kog svaka osoba može da izabere između 30 različitih nijansi, desena ( karo, srce, pruge) ali i različitih težina ( teži, klasičan ili light) personalizovan šal s monogramom.

U čast ovog lansiranja, Burberry je objavio kratak film o šalovima koji je snimljen u Škotskoj i to u Elginu i Ayru, mjestima u kojima se proizvode Burberry marame i šalovi. U video spotu je prikazan sam proces nastajanja šalova koji su 100% napravljeni od kašmira uz pomoć tehnike bojenja koje je stara 30 godina. 

 
Nezavisne novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.