Evo kakve patike Burberry predlaže za sezonu jesen/zima (FOTO)
Ilustracija

Najnovija kolekcija

Evo kakve patike Burberry predlaže za sezonu jesen/zima (FOTO)

Najnovija kolekcija patika Burberry Prorsum jesen/zima 2015/2016 predstavlja sportsku eleganciju sa luksuznim dodirom.

Kolekcija je dostupna u živopisnim, modernim tonovima. Moderne patike su napravljene od kože sa luksuznim blok bojama u kombinaciji sa izuzetno šik tkaninama za energični izgled u svakoj prilici.

Najnovije Burberry Prorsum patike su nepogrešivo među must-have cipelama sezone. Za one dame koje vole svježe i energične vibracije u svakodnevnom izgledu, ove vrhunski patike su najbolji element koji možete nositi u jesenjoj sezoni. Dostupno je nekoliko modela i dezena sa različitim izborom modernih boja, Burberry Prorsum pokazuje fenomenalne blok boje u luksuznoj koži sa kombinacijom inovativnih materijala, poput antilopa koji izgleda impresivno u svakoj prilici.

Pored patika, luksuzni britanski modni brend takođe donosi slippers modele i duboke patike u legendarnom Burberry printu da naglase kežual i sportsku eleganciju u isto vrijeme, prenose Nezavisne.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.