Mis Crne Gore biraće se u Herceg Novom
Nataša Novaković

Izbor 14. septembra

Mis Crne Gore biraće se u Herceg Novom

Izbor za mis Crne Gore između 15 finalistkinja biće održan 14. septembra u hotelu „Palmon Bay" u Herceg Novom.

Finalni kasting na kojem će biti izabrano top 15 djevojaka biće održan 10. septembra u 13 časova, takođe u hotelu „Palmon Bay". Tog dana na press konferenciji u 16 časova biće predstavljene finalistkinje ovogodišnjeg izbora.

Kako je za Pobjedu kazala PR izbora za miss Crne Gore, Nikolina Lončar, pokrovitelj izbora je opština Herceg Novi.

"Top 15 djevojaka će izabrati stručni tim kompanije, a za samo finale ćemo imati posebne goste među članovima žirija. Takođe, i ove godine imaćemo žiri novinara koji će proglasiti jednu od titula koje će ponijeti naše buduće finalistkinje".

Kako je kazala sagovornica Pobjede nastojaće da što više vremena provedu sa takmičarkama i da im daju smjernice koje će im pomoći. Djevojke će boraviti u karantinu nekoliko dana radi slikanja za buk, snimanje spotova, slikanja za katalog i finalno predstavljanje žiriju. Spremaće koreografije, imaće poseban režim ishrane, fitinge, sportska takmičenja, različite radionice kao i upoznavanje sa stvarima koje ih očekuju nakon izbora.
Kao PR-ka i bivša mis Crne Gore Nikolina Lončar boraviće sa djevojkama u karantinu i govoriti im kao da se pripreme za svjetske izbore i kako da predstave Crnu Goru na najbolji mogući način (istoriju, kulturu i tradiciju..).

"Sa svakom djevojkom ponaosob razgovaraćemo kako bismo vidjeli koliko svaka zapravo poznaje našu zemlju",navela je Lončar.

Za frizure takmičarki će se pobrinuti tim Zorana Vukčevića, a za šminku Julija Đokaj.

"Krunu koju će ponijeti naša ovogodišnja misica dizajnirala je Katarina Zlajić, mlada i talentovana dizajnerka nakita. Misica će dobiti stipendiju Univerziteta Donja Gorica kao i još jedna finalistkinja po izboru njihovog stručnog tima. Mis Crne Gore predstavljaće našu zemlju na predstojećem izboru za mis svijeta koji će se održati u decembru, prva pratilja će učestvovati na takmičenju Mis univerzuma koji će se održati naredne godine, a druga pratilja na izbor za mis planete. Ostale djevojke će takođe dobiti priliku da učestvuju na svjetskim izborima, kao i ugovor za modeling sa našom kompanijom",kaže Lončar.

Izvor: Mondo.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.