Čipka miluje kožu
Ilustracija

Apsolutni hit ove sezone

Čipka miluje kožu

Nježna, seksi, zavodljiva čipka, apsolutni je trend sezone kada su materijali u pitanju, zato je ima svuda. Najčešće ukrašava haljine i bluze, nekada je diskretna, samo na leđima ili grudima, a ima je i na kupaćim kostimima, obući, tašni.

Prozračna tkanina miluje kožu i zato je mnoge dame obožavaju...

Osim toga uvijek djeluje romantično, a omogućava da je, u zavisnosti od prilike, uklopite u razne stilove.

cipka1

Ove sezone su u modi rese, pa ako ih uklopite uz čipku, izgledaćete zaista "in".

Kada su boje u pitanju, dominiraju crna i bijela, sofisticirane nijansa šampanjca, puderasto roze, dok su jarko crvena, pink i zelena aktuelne već nekoliko godina.

Savjet plus: Ako volite jače boje, ne pretjerujte sa detaljima, pišu Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.