Vaterpolo reprezentaciji Crne Gore čestitamo na svim dosada ostvarenim rezultatima
Milorad Drobnjak

Bjelopoljska partija

Vaterpolo reprezentaciji Crne Gore čestitamo na svim dosada ostvarenim rezultatima

Bjelopoljska partija čestita vaterpolo reprezentaciji Crne Gore na osvojenom petom mjestu u Kazanju kao i na svim ranijim takmičenjima na kojima je naša reprezentacija bilježila izvanredne rezultate .

"Država Crna Gora sa brojem stanovnika kao jedan ne mnogo veći grad uz pomoć svojih ajkula godinama bilježi izvanredne rezultate. U predmetnoj stvari važno je istaći da vaterpolo daje više državi nego što ona za uzvrat pruža. Sa svega nekoliko bazena koje posjedujemo na primorju svojim rezultatima ajkule su pobijedile vaterpolo reprezentacije onih država koje imaju na raspolaganju na stotine bazena. Ali takođe bitno je istaći da nije uslov bazen posjedovati samo na primorju da bi ste bili velika vaterpolska sila. To su nekoliko puta pokazale vaterpolo reprezentacije Mađerske a posebno reprezentacija Srbije kojoj ovom prilikom čestitamo osvojenu titulu u Kazanju", saopštio je Drobnjak

Bjelopoljska partija, poziva Vladu Crne Gore da na već obezbijeđenoj lokaciji u Bijelom Polju pomogne izgradnju gradskog bazena i na taj način pruži šansu i građanima Bijelog Polja i okoline da se bave sportom na vodi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.