Toliko je vruće da se i automobili tope!(VIDEO)

Na 37 stepeni

Toliko je vruće da se i automobili tope!(VIDEO)

Britanski turista bio je zapanjen kada je vidio da njegov „reno megan“ kaplje po pločniku! Djelovi njegovog automobila doslovno su se topili na vrelom italijanskom suncu.

Automobil Džona Vestbruka bio je parkiran nekoliko dana u blizini plaže u gradiću Kaorle na sjeveru Italije, piše Dejli mejl.

Nevjerovatan prizor „reno megana“ čiji djelovi se tope na tropskoj temperaturi jeste zbunio Vestbruka nakratko, ali je vlasnik ubrzo shvatio da sve mora da zabilježi kamerom.

Temperatura vazduha koja je izmjerena kada se vozilo topilo je 37 stepeni Celzijusove skale.

Prema riječima 48-godišnjeg taksiste iz Folkestona u Kentu, istopila su se svijetla, djelovi retrovizora, kao i djelovi branika, prenosi RTS.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.