Vježba za noge i trbušnjake (VIDEO)
Ilustracija

2 u 1

Vježba za noge i trbušnjake (VIDEO)

Ako želite čvrsto jezgro i isklesane kvadricepse, ovu vježbu probajte već danas!

Ovu vježbu možete da dodajte na kraju treninga ili početku treninga. Mobilisaćete sve zglobove, kukove i gornji dio leđa, a aktiviraćete ramena i mišiće jezgra.

Fitnes ekspert Men's Health-a Bi Džej Gadur je otkrio da uvijek koristi težinu, s kojom će moći da izdrži najmanje 10 ponavljanja.

Uzmite bučicu (pehar) i spustite se u čučanj, a potom zadržite 15 sekundi u poziciji donjeg čučnja, a potom se podignite u početnu poziciju.

Možete da dodajete od 1 do 5 sekundi izdržaja tokom svakog narednog ponavljanja ove vježbe ili da povećavate broj ponavlajanja u seriji kako biste stimulisali rast mišića u donjem dijelu tijela.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.