Četiri najbolje vježbe za unutrašnju stranu butina (VIDEO)
Ilustracija

Probajte

Četiri najbolje vježbe za unutrašnju stranu butina (VIDEO)

Čini vam se da se, dok trčite, skačete i radite razne vrste aerobnih vježbi, unutrašnjost vaših butina uopšte ne aktivira. Željeli biste da vam noge u tom dijelu budu tanje. Četiri jednostavne vježbe su sve što vam je potrebno...

Vrlo jednostavne vježbe koje možete da radite i uz omiljenu emisiju ili film, a čak i dok je pauza za reklame...

Vježbe koje jačaju i vaše stomačne mišiće, zatežu vam listove i guzu, ali će najjače djeluju na unutrašnjost butina. 

Dok ovo radite jačate i leđne mišiće, a imaće efekta i na najproblematičniji dio tijela, gdje je najizraženiji celulit, a to je spoljašnja strana butina. 

Vaš struk i noge biće tanji uz pomoć ove vježbe.

Pored nogu, na ovaj način smanjićete i donji stomak, prenosi Prva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.