Fantastična vježba koja stimuliše rast mišića! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Osmica medicinkom u lateralnom iskoraku

Fantastična vježba koja stimuliše rast mišića! (VIDEO)

Osmica medicinkom u lateralnom iskoraku je vježba koja se sastoji od nekoliko pokreta i koju ćete prosto obožavati – ona će za vaše tijelo učiniti više nego mnoge ranije!

Uvijek radimo konvencionalne vježbe poput čučnjeva, sklekova, veslanja i iskoraka, ali od sada imate sjajan razlog da počnete da radite malo neobičniju vježbu.

Novi izazovi mogu da treniraju vašu povezanost uma i mišića na drugačiji način, što može da pokrene nove nervne puteve i da pomogne stimulaciju novih mišića.

Upravo jedan takav pokret, koji će potpuno preokrenuti tok vašeg građenja mišića, predstavlja vježba osmice medicinkom u lateralnom iskoraku.

"Ova vježba iziskuje balans cijelog tijela i koordinaciju, jačinu u nogama, kukovima i jezgru, kao i mogućnost da ubrzate i usporite brzo", kaže Dejvid Džek, fitnes ekspert Men's Health-a.

Ova kompleksna vježba sadrži nekoliko pokreta koji će vaše tijelo pretvoriti u fitnes mašinu i povećati vaš učinak u teretani.

Video možete pogledati OVDJE.

Izvor: Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.