Mrvaljević pobjednik Azija open-a
foto: eju.net

Eliminisao Britanca Toma Rida

Mrvaljević pobjednik Azija open-a

Najbolji crngorski džudista Srđan Mrvaljević pobjednik je Azija opena u Kineskom Tajpehu.

U prvom kolu pobijedio je domaćeg borca Ting Šoao Hunga, dok je u u drugom bio bolji od Jongman Lija iz Južne Koreje.

U meču za finale eliminisao je Britanca Toma Rida.

Sva četiri meča dobio je iponom.

Rid je nastup završio sa bronzanim odličjem, koje je osvojio i Mađar Atila Ungvari.

U kategoriji do 81 kilogram nastupilo je 16 boraca.

"Ostvario sam sjajan rezultat i prezadovoljan sam načinom na koji sam osvojio turnir. Poslije duže vremena bacao sam najatraktivnije ipone. Osvojio sam novih 100 bodova i sada sam ponovo u olimpiskoj normi, a što je još bitnije definotivno ulazim u vrhunsku formu. Zaista je fantastičan osjećaj slušati himnu u dalekom Tajpehu i to su trenuci za koji svaki pravi sportista živi", rekao je Mrvaljević agenciji Mina, prenosi portal Rtcg.

On je kazao da slijedi mjesec "teških džudo treninga" sa trenerem Srećkom Mrvaljevićem i pripreme za prvenstvo svijeta, krajem avgusta u Astani.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.