Ovu slatku macu je usvojio haski, pa sad misli da je pas (VIDEO)

Divna priča

Ovu slatku macu je usvojio haski, pa sad misli da je pas (VIDEO)

Sestre su je našle napuštenu na kalifornijskoj cesti. Bila je toliko mala i toliko bolesna da nije htjela jesti. Ljudska pažnja nije joj bila dovoljna…

Malena mačkica potom je dobila ‘životinjsku’ mamu. Usvojio ju jedan član čopora ove porodice, haski po imenu Lilo, ženka koja je mače odgojila kao da je njeno štene…

Rezultat je bio čaroban: maca ne samo da se oporavila, već sad je umislila i da je pas. Jede njihovu hranu, cvili kad nije sa svojim čoporom, igra se na ‘pseći’ način, i na povocu ide u šetnju s njima.

Pogledajte video:

Izvor:svijetzivotinja.com

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.