Bjelopoljka nova
Anđela Marković

Takmičenje održano u Grčkoj

Bjelopoljka nova "Miss kraljica turizma Evrope" (FOTO)

Marković je dobila poziv za saradnju od agencija iz Grčke, kao i ponudu da konkuriše kao predstavnica Crne Gore na jednom velikom takmičenju u septembru.

Bjelopoljka koja živi u Kotoru, Anđela Marković, osvojila je titulu ''Miss kraljica turizma Evrope'' u Grčkoj. Ove godine je predstavljala Crnu Goru na izboru ''Miss Planet Internacional'' u Grčkoj. Izbor je trajao od 23. juna do sedmog jula.

Takmičarke su prvo bile smještene u Solunu četiri dana. "Obilazile smo Solun, tamo smo bile smještene u jednom od najljepših hotela. U Solunu smo imali i reviju za jedan poznati brend", kazala je Marković.

Nakon Soluna uputile su se za Katerinu, malom gradiću, nedaleko od Parajlije, a zatim u Atinu i ostrvo Mikonos.

Takmičarke su u finalu nosile kreacije poznatog grčkog dizajnera Panosa Zinasa, kao i kupaće kostime, torbe, štikle raznih brendova.

Milica je istakla da su sve cure bile društvene i da nije bilo zavisti. "Baš smo se lijepo slagale, stekla sam divna poznanstva, upoznala divne djevojke, sa kojima sam ostala u kontaktu.", kazala je Anđela.

Marković je dobila poziv za saradnju od agencija iz Grčke, kao i ponudu da konkuriše kao predstavnica Crne Gore na jednom velikom takmičenju u septembru. "Mislim da sam Crnu Goru predstavila na pravi način, a to se dokazalo titulom Miss Queen Tourism Europe 2015. Ova nagrada za mene puno znači, jer je konkurencija bila baš jaka. Takmičenje je za mene bilo još jedno divno iskustvo. Drago mi je da sam imala podršku porodice i prijatelja", zaključila je Marković, piše Kolektiv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.