Milan Stanković snimio pjesmu s Miletom Kitićem i Mimi Mercedes! (VIDEO)
Milan Stanković

"Gadure"

Milan Stanković snimio pjesmu s Miletom Kitićem i Mimi Mercedes! (VIDEO)

Nakon velikog uspjeha singlova 'Mašina' i 'Nisi mu ti žena' Milan Stanković iznenadio je svoje fanove nesvakidašnjom saradnjom sa folk pjevačem Miletom Kitićem i andergraund rep zvezdom Mimi Mercedes.

Singl 'Gadure' je svojevrsna fuzija između muzičkih pravaca troje izvođača, ali ono što je sigurno jeste da nećete ostati ravnodušni dok slušate ovu pjesmu. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, a mladi Stanković potrudio se da i ovoga puta pomjeri granice, prenosi Alo.

Visokobudžetni video premijerno je prikazan danas na sajtu 'jutjub' i bez sumnje će nadmašiti veliki uspjeh Milanovih prethodnih spotova koji bilježe višemilionske preglede.

'Gadure' su treći singl sa novom Stankovićevog albuma koji će se pojaviti na tržištu ovog ljeta.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.