Sedam kombinacija koje ćete obožavati (Foto)
ilustracija

Predstavljamo vam

Sedam kombinacija koje ćete obožavati (Foto)

Nemoguće je svima udovoljiti poslovica je koju bi skoro uvijek trebalo da imamo na umu, ali ne i kada je riječ o modi. Na tom polju sve je moguće.

Izabrali smo sedam kombinacija u kojima ćete se osjećati kao modni guru, a vaš muž/dečko/vjerenik će sijati, jer ste se obukle baš po njegovom ukusu.

1. Djevojka u bijeloj haljini - nijedan muški glas protiv. Odličan komad za ljepše vrijeme, izgledaćete svježe i moderno, a bijela boja se skoro uvijek provuče u kolekcijama modnih dizajnera, pa zimi možete odabrati bijeli kaput.

item1renditionslideshowVerticaloutfitsyouandhewilllove1

 

2. Uska suknja jer znamo koliko muškarci vole stvari koje prate liniju tijela, sladak duks i cipele sa printom – dovoljno moderno za vas i dovoljno ženstveno za njega.

item2renditionslideshowVerticaloutfitsyouandhewilllove2

 

3. On već voli vaše omiljene farmerke, ali ako uz njih dodate sako, srebrne štikle i crveni karmin, dodaćete onu dozu elegancije koja vam je falila.

item3renditionslideshowVerticaloutfitsyouandhewilllove3

 

4. Mala crna haljina rješenje je mnogih problematičnih šta-da-obučem situacija. Promijenite imidž u blago rok-buntovnički dodajući čizme do gležnja i kožnu jaknu.

item4renditionslideshowVerticaloutfitsyouandhewilllove4

 

5. Midi suknja - komad koji istovremeno izaziva i smiruje otkrivajući vaše noge, ali ne previše. Uz kratak top koji otkriva malo njegovane kože i upečatljive štikle, privući ćete njegovu pažnju, a istovremeno se osjećati opušteno.

item5renditionslideshowVerticaloutfitsyouandhewilllove5

 

6. Uvijek je dobro kombinovati usko i široko, a za ovu kombinaciju odaberite uske pantalone zanimljivog printa i široku bijelu košulju, koja izgleda kao da ste je od njega pozajmile. Dodajte baletanke ako idete u šetnju.

item6renditionslideshowVerticaloutfitsyouandhewilllove6

 

7. Čipkasta bluza uz suknju sa šljokicama  mogu da budu pravi izbor za večernji izlazak, sandale neka budu jednostavne, a ako je nešto hladnije, odaberite opuštenu jaknu u kojoj nećete izgledati previše sređeno.

item7renditionslideshowVerticaloutfitsyouandhewilllove7

(Kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.