FUDBAL

Savićević: Džajić, Čović i Vučić nemaju čarobni štapić, možda šeik ima

FUDBAL

Savićević: Džajić, Čović i Vučić nemaju čarobni štapić, možda šeik ima

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore i bivši as Crvene zvezde Dejan Savićević nije ostao imun na dešavanja u klubu s kojim je postao prvak Evrope 1991. godine. Legendarni fudbaler "crveno-belih" i Milana rekao je da ne može da poveruje da se fizički sukob dogodio između predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića, i "predložio rešenje" za izlazak iz krize.

"Vučić bi trebalo da uhapsi jednog tajkuna, da Zvezdu dovede na nulu i uloži još pet ili deset miliona evra. To je jedini izlaz, a za godinu dana na taj način stala bi na noge. Dolazak ovoga, odnosno bilo koga, svađa sa Čovićem, sve je to smešno kad je dug 48 miliona evra. Mora da postoji nervoza među svima njima, a niti Džajić ima čarobni štapić, niti ga imaju Čović i Vučić. Jedino bi onaj šeik, daj bože da hoće da uloži, mogao kroz neke transakcije da opravi Zvezdu. Jer, bez generalnog oporavka, odnosno krupnog kapitala, da Zvezda vrati dugove i ima rezultate, po meni to je nemoguća misija", rekao je Savićević, a preneo "Sportski žurnal".

On je rekao da delimično ima razumevanja za sukobe u klubu s obzirom na situaciju i probleme koji su se nagomilali.

 

"Džajića, zaista, ne znam kao takvog. Verovatno je bio žestoko uvređen, takve sam dobio informacije. Jer, znate kako je kad se nešto nakupi… Nije to samo bilo sad, već traje od prvog dana. Čović je bio nezadovoljan sa njim, što je doveo šuraka Zečevića, pa Momu Gacića… Hoće da teraju, a dovode ljude. Da dovode neke eksperte, pa u redu… Znači, ima dosta stvari koje su tinjale između njih, nije to bila reakcija na osnovu samo jedne rečenice. Čović već dugo nije zadovoljan sa radom, malo po malo i ta uvreda doveli su do Džajićeve reakcije. Da ga nije teško uvredio Džajić, ubeđen sam sto odsto, ne bi tako reagovao", zaključio je Savićević.