Nerviraju vas pozivi za igrice na Fejsbuku? Riješite ih se jednim klikom zauvjek
Ilustracija

Evo i kako

Nerviraju vas pozivi za igrice na Fejsbuku? Riješite ih se jednim klikom zauvjek

Jedna od najiritantnijih stvari koje neko na Fejsbuku može da uradi jeste da vam pošalje poziv da igrate neku od igrica na ovoj društvenoj mreži. Na svu sreću, postoji način da blokirate ove nesnosne pozive.

Ako vas svakodnevni pozivi da igrate „Candy Crush Saga“ i „Farmville“ izluđuju, postoji način da blokirate ove pozive.

Evo šta je potrebno da uradite:

- Idite na Fejsbukov sajt uz pomoć mobilnog internet brauzera kao što je Chrome ili Safari. Na sajtu otvorite takozvani hamburger meni u gornjem desnom uglu stranice.

- Izaberite opciju Account Settings

- Potom u meniju pronađite opciju Apps

- Kada je otvorite, kliknite na Platform

- Tu ćete vidjeti opciju Notifications for Game Invites. Ova opcija je automatski omogućena, ali bi trebalo da je isključite.

Ono što je interesantno jeste to da vam je za ovo potreban mobilni brauzer pošto desktop verzije nemaju iste opcije koje dobijate na mobilnom sajtu.

Umjesto toga, imate mogućnost da u potpunosti isključite notifikacije.

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.