Digitalizuj.me: Predavanje Ivana Ćosića na Danu društvenih medija
Ivan Ćosić

“Uvijek može drugačije”

Digitalizuj.me: Predavanje Ivana Ćosića na Danu društvenih medija

Nevladina organizacija Digitalizuj.Me obilježiće u Podgorici 30. juna Dan društvenih medija predavanjem vlasnika kreativne agencije Plain&Hill iz Beograda Ivana Ćosića koji će govoriti na temu “Uvijek može drugačije”.

Ćosić je takođe i dizajner, kreativac, bloger i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama uključujući i TEDx konferencije na kojima je predavao dva puta. Pokretač je mnogih Internet projekata, a takođe se bavio različitim vidovima posla u kreativno-marketinškoj industriji. Zadužen je za dizajn većine publikacija svjetske medijske asocijacije WAN-IFRA, radio je na nekoliko startup projekata od kojih je najpoznatija IndieVoices platforma. Kroz mnogo priča i anegdota, potrudiće se da publici pruži drugačiji pogled na brendiranje, društvene mreže, javne nastupe, upotrebu tehnologije i tehnološko preduzetništvo u regionu.

Dan društvenih medija je prvi put obilježen u Crnoj Gori 2012. godine, kada je Digitalizuj.Me ugostio Ivana Minića, osnivača jedne od najvećih digitalnih zajednica u regionu Burek Foruma, zatim Nikolu Jovanovića, društvenog aktivistu koji aktivno radi na formiranju četvrtog sektora u Srbiji, kao i idejnog tvorac Tvitni.me servisa Željka Subašića.

Događaj usljedeći utorak biće besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na veb sajtu www.digitalizuj.me.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.