Kara Delevinj progovorila o svojoj teškoj prošlosti
Kara Delevinj

Priča o samopovređivanju

Kara Delevinj progovorila o svojoj teškoj prošlosti

Manekenka je ispričala kako je u detinjstvu bila sklona samopovrjeđivanju i da je nekoliko puta udarala glavom u drvo kako bi se oslobodila negativnih osjećanja.

Dvadesetdvogodišnja Delevinj je rekla kako je sebi nanosila povrede u vidu ogrebotina pa čak i pokušala ljekovima sebi da oduzme život.

- Ovo je nešto o čemu nikada javno nisam govorila, ali to je veliki dio mog života - kaže manekenka koja se u to vrijeme borila sa svojim demonima.

- Borila sam se sa bijesom, depresijom i anksioznošću. Ova negativna osjećanja su bila toliko jaka da bih udarala glavom u drvo samo da bih ih se otarasila - objašnjava ona za “Vog”, a prenosi B92.

- Nikada nisam presjekla vene, ali sam se toliko grebala da sam krvarila- rekla je Kara i dodala kako je jednom prilikom i pokušala samoubistvo.

- U jednom trenutku mi je to palo na pamet i imala sam načina da uradim to. Tada sam rekla sebi da moram da odlučim da li više volim sebe od ideje o smrti. Tada je počela da svira pesma od mog pokojog druga koji je preminuo od prevelike doze heroina. To je bilo upozorenje od njega. Toliko sam bila bijesna na sebe -  rekla je.

Manekenka je trenutno u vezi s pejvačicom Eni Klark i kaže kako je ljubav zaslužna za to što se danas osjeća srećnom. Ona je danas jedna od najtraženijih modela na svijetu, a zaštitno je lice brenda Barberi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.